Battlefield 3 is a ***

Utolsó hozzászólás 02-14-2012 1:35 de., szerzője IronJhony. 4 válasz.
1 a 1 lapból (5 tétel)
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 11-23-2011 6:14 du.

Battlefield 3 is a ***

Nem tudom mit kellene még tennem ahhoz, hogy végre normálisan játszhassam ezt a tetves BF 3-at. Lecseréltem a grafikus kártyámat egy G-Force 570-re, frissítettem mindent, amit csak lehet: DirectX, G-force, Battlelog stb. Mióta a Battlelog automatikusan frissített, azóta kb. 1 percet lehet játszani, aztán lefagy, néha úgy hogy hidegindítanom kell a gépet. Majd szépen összeomlik a rendszerem ettől a sok fagyástól, de akkor tutira megjelentetem egy PC újságban az egészet. Köszi DICE hogy jól megszopattál, köszi EA a szivatást! Kapjátok be mind!
  • 12-08-2011 9:49 de. Válaszként erre:

Vá: Battlefield 3 is a ***

Részvétem de erre csak azt tudom írni. EGYÉNI SZOC PROBLEM:)

Bocsi. Nekem is vannak bajaim a játékkal én is kivagyok de nem úgy mint te. Valami gigszer nálad van nem a gammel. Gammel más problémák vannak amin dolgozik a DICE:) (ELMÉLETILEG)    :)

• 12-13-2011 9:55 de. Válaszként erre:

• dezgrava
    • 500 fő hozzájáruló
    • Csatlakozott12-13-2011
    • Bejegyzések3

esetleg nem lehet h vmi cucc nem kompatibilis a másikkal a gépedben?
  • 01-27-2012 10:48 du. Válaszként erre:

Én lassan több mint 1000 Eurót öltem az új gépembe, és mégsem vagyok megelégedve.Legyen ez elrettentő példa mindenkinek. Szerintem , ha te is rászánsz kb 1000 Eurót egy vadi új gépre és mégsem megy akkor joggal lehetsz dühös.Te döntsd el mi a fontos, az hogy kidobj egy zsák pénzt egy zsuga kedvéért, vagy az hogy kompromisszummal de mégis játszd a zsugát kitapasztalva, hogy mit kell elkerülnöd (pl. lángoló tank környékén ha távcsővel próbálsz lőni ugrál a távcső kör amiben pásztázol, stb) ahhoz, hogy játszhasd.

Emellett nekem az a gondom, hogy mind a Kankard-ot nem tudom leszedni és amellett, hogy megvettem a Vietnami kiegészítést napok óta nem hajlandó letölteni. Magyarán lefagy.

• 02-14-2012 1:35 de. Válaszként erre:

Vá: Vá: Battlefield 3 is a ***

Sziasztok! Én csak annyit tudok hozzátenni a történethez hogy mi a ló***at vettél 1000 euróért atomerőművet? Elmondom nekem mi van a gépemben egy i5-750 2.6Ghz négy mag van még tök snasz 8Gb ramom 1333Mhz-en meg egy ATI HD5750 1Gb videókártyám és a soha a büdös életben még csak megdöcenteni sem tudtam a képet pedig minden fullra van állítva!!! De ha neked ennyire nem jön be a PC 1000 euróért vegyél egy XBOX360-at meg egy nagy tv-t ez kb 1000 euro és azon nem fog akadni neked a játék!!! A sokkal előtted szolonak meg csak annyit üzenék gratulálok! Vannak akik észel vásárolnak a másik a tábor meg persze nem! Nem is nagyon írnék már többet mert felesleges.... Ui.: Vannak nagyon jó magazinok PC-sek ha ennyire ragaszkodtok a PC-hez néha szánjátok rá azt a kis pénzt és olvassátok ne csak a képeket nézegesétek! Direkt nem mondtam magazin neveket mert ez itt nem a reklám helye! Szép napot mindenkinek!
1 a 1 lapból (5 tétel)