Battlefield 2142 Northern Strike aktiválása Deluxe Edition-be, és Punkbuster hiba

Utolsó hozzászólás 07-24-2011 6:22 du., szerzője dge07706437os. 2 válasz.
1 a 1 lapból (3 tétel)
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 08-30-2010 11:55 du.

Idea [I] Battlefield 2142 Northern Strike aktiválása Deluxe Edition-be, és Punkbuster hiba

Az első problémám egyszerű: Hiába regeltem már minden létező helyen az EA-nál egyszerűen nem tudom aktiválni a Northern Strike-ot és játékban hiába kattintok arra a gombra ami az aktiváló oldalra küldene miután kilép a játékból, nem nyit meg semmilyen oldalt. EA link fel van telepítve. A fiókomban, az account.ea.com oldalon csak sima BF 2142-ként engedte regisztrálni a játékot. Amikor a Deluxe Edition-t jelöltem be azt írta, hogy nem ehhez a játékhoz tartozik a termékkulcs. Pedig a kézikönyv aminek a hátoldalán volt az Deluxe Edition-ös. Az EA link-kel azért nem lehet letölteni, mert a http://www.ea.com/games oldalon unavailable a Northern Strike.

A másik problémám, hogy a pnkBstrB.exe szerverre való csatlakozás után mindig leáll (és kidob a szerverről) ezzel a hibaüzenettel 15-20 másodperc múlva:

[08.30.2010 16:20:26] RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped

Beszéltem az Evenbalance supportjával és hiába használtam a pbsetup.exe és pbsvc.exe programokat nem talált semmi hibát és frissíteni valót sem plusz engedélyeztem mindenhol a programot. A problémát úgy tudom orvosolni, hogy miután csatlakoztam a szerverre a feladatkezelőben a pnkBstrB.exe prioritását normál felettire állítottam, de új szerverre való csatlakozáskor ezt mindig meg kell ismételni. Hogyan állíthatom be Win 7 oprendszerben, hogy a pnkBstrB.exe mindig normál feletti prioritással fusson? Esetleg tudnak egy végleges megoldást?

Tárolva ez alá:
  • 08-31-2010 2:11 du. Válaszként erre:

Vá: Battlefield 2142 Northern Strike aktiválása Deluxe Edition-be, és Punkbuster hiba

Helló!

Northern Strike-al nekem is hasonló problémám volt. Egy hónapos állandó telefonálgatás -meg némi emailezés- után (sztem több lett a telefonszámlálm, mint amibe a játék került) az ügyfélszolgálat (azt hiszem 061 50 595 50 a számuk) megoldotta, azóta gond nélkül megy.

Punkbuster hibára megoldás szokott lenni, ha kitörlöd a játék pb mappáját, és utána frissíted pbsetup-pal. Persze vmennyi probléma mindig van pb-vel, de azért így már ritkább szokott lenni.

Tárolva ez alá:
  • 07-24-2011 6:22 du. Válaszként erre:

Vá: Vá: Battlefield 2142 Northern Strike aktiválása Deluxe Edition-be

Hello! Hogy birom aktiválni a northern strike ot és honnan szeddjem le az ea linket?
    Tárolva ez alá:
1 a 1 lapból (3 tétel)