Az első problémám egyszerű: Hiába regeltem már minden létező helyen az EA-nál egyszerűen nem tudom aktiválni a Northern Strike-ot és játékban hiába kattintok arra a gombra ami az aktiváló oldalra küldene miután kilép a játékból, nem nyit meg semmilyen oldalt. EA link fel van telepítve. A fiókomban, az account.ea.com oldalon csak sima BF 2142-ként engedte regisztrálni a játékot. Amikor a Deluxe Edition-t jelöltem be azt írta, hogy nem ehhez a játékhoz tartozik a termékkulcs. Pedig a kézikönyv aminek a hátoldalán volt az Deluxe Edition-ös. Az EA link-kel azért nem lehet letölteni, mert a http://www.ea.com/games oldalon unavailable a Northern Strike.
A másik problémám, hogy a pnkBstrB.exe szerverre való csatlakozás után mindig leáll (és kidob a szerverről) ezzel a hibaüzenettel 15-20 másodperc múlva:
[08.30.2010 16:20:26] RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped
Beszéltem az Evenbalance supportjával és hiába használtam a pbsetup.exe és pbsvc.exe programokat nem talált semmi hibát és frissíteni valót sem plusz engedélyeztem mindenhol a programot. A problémát úgy tudom orvosolni, hogy miután csatlakoztam a szerverre a feladatkezelőben a pnkBstrB.exe prioritását normál felettire állítottam, de új szerverre való csatlakozáskor ezt mindig meg kell ismételni. Hogyan állíthatom be Win 7 oprendszerben, hogy a pnkBstrB.exe mindig normál feletti prioritással fusson? Esetleg tudnak egy végleges megoldást?