Battlefield 2 szerver

Utolsó hozzászólás 10-15-2011 9:05 de., szerzője alakalaka. 2 válasz.
1 a 1 lapból (3 tétel)
Hozzászólások rendezése: Előző Következő
  • 08-11-2010 11:41 de.

Battlefield 2 szerver

Tiszteletem!

Egy Battlefield 2 játékos vagyok és a klánommal reneltünk egy szervert egy szolgáltatotól. A szerver telepítée megtörtént és üzemel is...

Kérdésem az, hogy a rang rendszert hogyan tudjuk atkiváltatni a szerveren? Valamilyen módja van, hogy ezt ellehessen intézni?

nagyon szükségünk volna a segítségükre!

Tisztelettel: DooMGabor

Tárolva ez alá:
  • 08-29-2010 12:26 du. Válaszként erre:

Vá: Battlefield 2 szerver

Más témában írok ugyan, de a címe kb ugyanez lenne...

A napokban azt tapasztaltam, hogy a már meglévő fegyvereim eltűntek, jobban megnézve az egész eddig összehozott statisztika mintha lenullázódott volna. Játékon belül is, ill az erre kialakított oldalakon is. Pár napja az egyik ilyen oldal még azt is kiírta, hogy még nem játszotam egyszer sem.... (azóta javult picit, most majdnem mindehol alapérték van - 0-ák)

Battlefield 2142 is furán működik, kb 10 percenként kidob a játékból (nem csak arról a szerverről, amin játszok épp) , mondván, hogy az EA Master szerverrel megszűnt a kapcsolat.

Kérdésem az lenne, hogy akkor most a központban van-e valami hiba a játékosok adatait tároló szerverekkel? Ha igen, mikorra várható ennek javítása.

• 10-15-2011 9:05 de. Válaszként erre:

Vá: Vá: Battlefield 2142

nálam a bf 2142-vel van baj, és akárhányszor kiirja a játék végén, hogy mennyi pontom lett, a statisztikákban nem mutat semmit, vagyis nem nyertem 1-szer se, nem lőttem még le senkit, ... . Tudja valaki mi a baj????
1 a 1 lapból (3 tétel)